regn,regn,regn

jag är såååå trött på det här regnet!! det är inte det att det regnar hela tiden, men det regnar/sol/regn/sol man vet aldrig om man ska bli genomblöt eller jätte varm! irreterande!

Förutom regn problemt så fortsätter saker och ting att flyta på=) I helgen jobba jag lördagkväll och på fredan va jag och B på bio=) kommer inte ihåg va filmen hette men den va bra=) romantiskt och rolig!
lör-sön passade jag på att gymma extra mkt eftersom jag inte kan göra det i veckorna längre!
I helgen har jag saknat min familj så mkt att jag inte visste vad jag skulle göra också! så därför vart jag extra glad när pappa ringde idag=)

Jag har kommit på att jag nog inte gillar att barnen har lov, det har inte ens gått en vecka än haha! barnen är jätte snälla och jätte gulliga, ibland! men dom bråkar hela tiden! nathe och ellen är änglar när jag jämnför dom! dom tjafsar konstant och alla är så envisa så ingen ger sig! och varje morgon är det samma sak, samma grejer om och om igen! men dom gör det inte lika mkt när mamman är i rummet och när pappan är i rummet tjafsar dom aldrig! meen dom är ju barn och söta ibland så haha=)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva haha, jag fortsätter mina klantighetsbravader, vissa för pinsamma för att nämnas;P

OM två veckor åker jag på semester i en vecka med familjen, ska bli riktigt kul faktiskt=)! först var ja liiiite negativ att dom bytt ut Spanienresan mot en campingsemester, men inget jag kan göra så mkt åt och stället vi ska till låter jäåtte roligt=)!

sen två veckor efter det åker jag och pao nog till london lör-sön, tjihoo så skoj!=) pao är verkligen toppen, vi har as kul tillsammans, när jag först träffade henne trodde jag att hon va ganska stel och allvarlig men icke sa nicke haha! jag viker mig dubbel av skratt när hon berättar hennes fylletripper;)

snart är fiskdammen här utanför färdig också eller snart, om två veckor kanske haha! men dom flesta byggarna har försvunnit nu iaf och nu är det bara 1 som dräller runt här utanför ibland!
haha när jag säger fiskedamn, tänker jag bara leken fiskedamn haha!

åå förra veckan när jag skulle hämta Ben satt det en liten kanin/hare på vägen och den ville inte flytta sig och den var sjuk och jag tyckte så synd om den, så jag fick lov att stanna på vägen eftersom jag inte ville köra över den ochbilarna började samlas bakom mig och så började nån tuta och sen tillslut skutta den iväg! MEN på vägen hem från att hämtat Ben, så sitter den där igen! så jag säger åt Ben att gå ut och schasa(stavning) bort den och tillslut hoppa den iväg! den är säkert död nu:(  på kvällen när jag skulle ut och springa sprang jag den vägen för att se om den var kvar eller död men såg den inte!
så där nu fick ni hela kaninhistorien också haha, säkert jätte intressant!;)


Nu tror jag att jag ska skriva ihop lite ord, så jag kan leka charader med barnen nån dag!

Hoppas alla där hemma har det jätte bra=) för även om jag klagar lite trivs jag otroligt bra här:D

pussokram

kanon lördag=)!

Alltid när jag ska skriva i bloggen, känns det som jag får hjärnsläpp..jag kan inte komma på vad jag har gjort sen senast jag skrev haha! fast jag har faktiskt gjort en drös med grejer och nu börjar hjärnan tänka haha!

I torsdag åkte jag och B ner på stan och eftersom vi inte hade nått och göra, så tog jag hål i navel=)vilket fick "städerskan" att hoppa av glädje när jag berätta för henne hehe!
På fredan åkte jag som vanligt med pojkarna till vattenpolo och när jag satt där och halvsov så ringde pappa=) så jag pratade med han, carina, ellen och nathe, usch så jag saknar dom! man saknar personerna mer efter man pratat med dom faktiskt.
På lördan vaknade jag pigg som en mört kl 7, så jag ringde morfar och pratade en sväng med han=) mamman vart ganska förvånad att jag va uppe så tidigt på min lediga dag haha! sen sprang jag med B en sväng, åkte och hämtade pao vid stationen, sen åkte vi och åkte skridskor haha, förstår inte varför jag inte är bättre på att åka, har ju gjort de sen jag va liten:P menmen sen fikade vi, åkte hem till dig och fixade ordning oss, sen skjutsade min hostmum ner oss på stan och där hade vi de underbart roliga till halv fyra, då taxin tog oss hem=) Riktig kanon kväll, träffade tre killar på första baren vi gick in på och va med dom hela kvällen/natten, gratis drinkarna bara ramla in;)det var en sån där kväll där man skrattade hela tiden och allt var bara såå kul! nu ska jag börja spara pengar, så jag och pao och kanske B kan åka till London=)!
Idag är det verkligen bara slapp dag, skjutsade pao till stationen, sen åkte jag hem och sov i två timmar och nu sitter jag här!
 
I veckan som kommer har barnen sommarlov, på tisdag slutar den första, så då blir det inte så mkt gym alls i veckorna, eftersom jag är med dom hela tiden menmen! den 9 augusti eller så, åker familjen och jag och campar tror jag, tjohoo:Phaha!

Förresten håller jag på att laddar upp massa bilder på facebook just nu!=) carina kanske kan hjälpa dig att kolla på dom pappa;)

Ibland när man känner sig så glad och lycklig, känns det  svårt att inte tänka på dom som inte har det så bra som alla andra, det får en att må dåligt att man inte gör mer för att hjälpa dom som har det svårt. Fast det är svårt att veta hur man ska göra och vad man ska göra. Det känns som om alla skulle hjälpa till skulle man kunna göra så mkt mer, men det är nått som aldrig kommer hända, alla krig kommer fortsätta, alla sjuka människor kommer fortsätta och när dom dör, kommer det bara nya...
Men det gäller att vara glad för det man har eftersom även om man itne har så mkt, så är det 100 ggr mer än vissa andra!

Menmen nu ska jag försöka att inte somna igen haha, tror jag ska åka och hyra en film!=)

pussis

salsadrottning tvekis

Hejåhå!

Hoppas allt är bra med alla! för med mig äre kanoners=)! Allt flyter på bättre än flytande margarin för tillfället=)

Igår var jag på salsa, riktigt skoj även om jag har sämst koordinationsförmåga haha! En kille där sa att tjejer har lättare att lära än killar, men jag är inte en sån tjej haha! När det var paus,så kom en gammal gubbe fram till mig och tog tag i mina händer och börja dansa med mig hahah, jag kom inte därifrån ska jag säga er! jag försökte säga att jag skulle gå men icke sa nicke, tillslut så spände jag mina bedjande ögon i jeff som kom och rädda mig haha!
Jätte trevlig människor där iaf och känns som jag skratta hela kvällen, även om jag åkte käpprättåthelvete fel när jag skulle åka dit meen:P Sen vet jag inte riktigt varför mina höfter inte vill arbeta med mig haha, ganska kul, jeff rörde sina höfter och jag rörde mina axlar, ska vara tvärtom! när salsan va slut, så gick jeffx2 och jag och pratade, riktigt trevliga killar!=) PÅ lördag ska jag, pao och berenike ut tror jag, och jeff ska visa oss utelivet i Basinstoke haha! Sen följde dom med mig till min bil,  eftersom jag liksom hade glömt bort vart jag parkera den;Phaha! och sen vare mörkt också! Väldigt rolig och trevlig kväll vart de iaf=)

Idag har jag gymmat och snart ska jag baka bröd haha! jag kommer bli en riktigt duktig hemmafru när jag blir äldre känns de som!:P

Jag tror inte vi ska åka till Spanien nu förresten, vi ska åka på nån nedrans campingsemester istället! huhu jag som ville utomlands:(!

Dom håller på att bygga en fiskdamn eller va de heter här, så jag måste springa ut med te till arbetarna stup i kvarten eller ja inte riktigt men:P Igår sjöng en för full hals, de va lite småskojigt! Jag tror faktiskt att engelska arbetare arbetar kanske 30% av tiden och pratar 70%, jämnt när man kollar ut står dom och pratar haha!

Jag ska snart ladda upp lite bilder på facebook härifrån!=)

I söndags kom pao till mig och vi såg my sister´s keeper! jisses vilken sorlig film, även när det var dom glada scenerna grinade jag haha! så om ni vill se en grinfilm, så se den!

Nej nu ska jag laga mitt bröd haha!
Puss på er!


tingeling

jag uppdaterar lika ofta som vanligt;P de är för  ni som läser inte kommenterar så mkt har jag kommit fram till höhö!:P

I lördags var jag iaf till Brighton och träffade fem andra människor/personer/va man nu säger, fyra av dom va aupairer och den femte va en kock eller nått! Alla var super trevliga och jag hade jätte skoj=) Jag åkte inte fel, jag frågade en tant två ggr om de verkligen va tåget till Brighton, sen frågade jag en gubbe, bara för att vara på säkra sidan haha.
När jag träffat dom andra aupairerna gick vi runt på stan, åt lunch, sen gick vi till stranden ett tag, där ett väldigt knuffligt/bäkigt ombyte gjordes under badlakana haha!
Allt som allt va de en kanoners dag=) och att jag pratade med pappsen lite senare gjorde pricken över i.et!

Igår skrev en annan aupair från mig, som bor inte ens fem min med bil härifrån, tjohoo så skoj=) jag har sprungit förbi hennes "by" flera gånger! känns som allt lossnar nu och att jag äntligen börjar känna mig riktigt hemma här=)
Den här tjejen(jag är inte 100 på att de är en tjej än förresten haha) gillar typ att göra allt, som mig=) OCH hon älskade att gå på clubber och dansa o sånt! tjohoo igen!

En tråkigt grej är att inte hawzhin hör av sig nått.. har både mejlat och försökt ringt men icke sa nicke! hawzhin är min kompis som flyttat till oxford för er som inte visste de. Men nångång kommer hon väl att svara hoppas jag!

och jo förresten, jag ska börja på salsa tror jag haha! på tisdag om jag inte måste jobba! tänkte att jag måste gå med i nån grupp eller göra nått, så varför inte salsa;)
Lite komiskt när jag ringde till killen som håller i allt, min svagaste del i engelska är stavning, jag försökt stava min mejl i fem min kändes de som och de slutade med att han skulle stava sin och jag misstänker att jag ändå fick det fel haha!

Just nu sitter jag här och ska snart iväg och hämta barnen, om inte Ben är för trött, ska jag nog spela lite tennis med han senare!
Idag var jag till gymmet för första gången på en vecka eftersom min bil har vart trasig. Typ hela avgasarsystemet va trasigt och sen vart de massa strul för dom inte beställt dom rätta grejerna. som alltid, bilar krånglar alltid men dom är ju ganska bra att ha så=)
Pappan fick hem sin nya bil igår, skit snygg! huhu jag vill också ha en sån fin bil! Han är en sån där person som började med noll och fick massa i slutet, de får mig att tänka att kanske jag också lyckas bli det jag vill nån dag=)

Jag har förresten kommit på att jag saknar Pinglan (hunden) jätte mkt haha, när hon kommer emot en och drar visar tänderna, i ett leende förstås! haha jag kan inte sluta skratta när jag tänker att amanda vart jätte rädd när pinglan gjorde så, för hon trodde hon var arg haha! lilla pinglan kan ju inte vara arg:P
En jätte irreterande grej med hunden här är att han drar jätte mkt i kopplet, blir tokig! ska försöka lära han att inte göra de:P

Men nu måste jag skynda mig iväg!
Ha det bra alla som läser!
pussipuss!

RSS 2.0