Gott Nytt År!

Hoppas alla hade en jätte trevlig jul med mycket skratt och glädje.


Min jul var mycket annorulunda men trevlig=) och om ni förresten undrar varför jag skriver med tjock text är för jag inte vet hur man får det till vanlig text. Så det får bli såhär nu.

För det första så delar man ut julklappar på morgonen här, så efter alla hade ätit frukost och hunden vart ute, så börjades öppningen. Jag älskar att se glädjen i barnens ansikte när dom river upp klapparna=) Tror dom tom gilla dom jag gav;)
Jag fick ett par jätte mysig stövlar/inneskor av mamman, och varm pyjamas och sockor av barnen. tror dom förstår att jag fryser ibland;) Sen fick jag lite små grejer=) OCH till min stora överraskning fick jag ett paket av maud och sune, en bok som redan är utläst=) Jätte gulligt av dom, vart totalt överraskad! Sen fick jag ett gulligt brev av lisa och en lite magnet grej!

Efter det började matlagningen, sen åt vi runt 2. Jullunchen/maten var också annorlunda, måste säga att jag föredrar gamla vanliga julmat istället för den här. Jag saknar prinskorvar haha! Det kommer ha gott två innan jag får äta dom igen;) Julmaten här kändes lite som söndagsmaten vi äter, kändes som den största skillnaden på jul var att pappan åt vid bordet haha! Sen efter det var liksom julen färdig i det här huset, för dom spelar inge spel eller nått alls.

Runt 4 hämtade Mike mig och jag åkte till hans familj och firade jul. Spelade spel och skratta tills man får ont i magen, ja det kändes lite mer som jul i hans hus=) Jag fick ett par lysande vantar och ett målarsätt haha och en dag på ett spa för två av han=) så gullig! ett jätte gulligt rim hade han skrivit också!=)

Dagen efter kom hans farmor o farfar och farbror och faster. Och åter igen fick jag äta den hm konstiga julmaten, sen skulle jag, mike och hans brosor gå ut och testa ett flygplan mike hade fått i julklapp. Vad tror ni det första är som jag gör när jag ska styra?! Kör upp planet på taket förstås! Så vi fick hämtar stegen och hasa oss ut och hämta den, eller när jag säger vi så menar jag mike;) Och när vi stod där och försökte få ner den, började det spöregna också. Hoppsan!
Jag stannade hos Mike tills på söndagen, då jag åkte och köpte massa godis och hyrde film.

Så allt som allt har det vart en väldigt annorlunda jul men ändå rolig=) Stort tack till Mikes familj som gjorde så att min jul blev bättre=)

Sen nu i veckan har jag inte gjort så mycket alls, längtat tills barnen börjar skolan. Visst är det kul och skönt när dom har lov också men jag har inget att gööööra! och dom vill bara spela deras nya spel på tven! Så ska bli skönt med lite ordning snart!

Jag längtar extra mycket till nästa vecka också för att då kommer förhoppningens värmen tillbaka i huset, HALLELUJA! för er som jag inte har sagt det till så är värme systemet trasigt här. För ungefär 4 dagarn sen gick oljesystemet sönder, som värmer upp huset. Så då skulle dom sätta på den elektriska värmen, men då gick den också sönder!! jesusullalia jag trodde jag skulle frysa sönder! men nu har dom iaf tänt dom två öppna spisarna och dom har också äntligen fattat att eld inte brinner med blöta vedbitar (SUCK) och sen har dom köpt tre element som står lite överallt, så lite värme är det. Fast i mitt rum är det as kallt fortfarande och igår somna jag med långbyxor, sockor, två tröjor, halsduk och vantar. Sen har jag två täcken och en filt också;) Men sen vakna jag mitt i natten panikslagen för nått satt fast runt mig hals= halsduken! smarta jag!=)
PLUS att jag är förkyld som ett ånglok, det är ju också jätte mysigt!

men nej nu känns det som jag har klagat färdigt, skulle kunna fortsätta i all oändlighet om jag inte slutar nu!

Just nu sitter jag bara här, skjuter upp mina planer på att städa mitt rum! Måste duscha också, och OJ så jobbigt det är;) Man måste gå ut i gästrummet och duscha för det finns ingen värme i huset haha.

Ikväll jobbar jag men Sofia kommer hit och ska göra mig sällskap, kuligt=) Jag har planerat maten, fast jag hade visst köpt ett litet konstigt kött så mamman fick köpa nått, hoppsan! jag tog bara det billigaste haha! Så vi ska äta kött och potatisklytor och sallad och bröd. Sen efterrätten är MARÄNGSWISS!mums, tror jag ser fram emot den mest, tjock som jag är haha!
Sen ska vi spela spel, blandannat paket leken, den med tärningen och alla kläder man måste sätta på sig. Ska försöka att inte bli allt för ivrig;)

Sen imorrn ska jag följa med sofipropp hem och sen ska vi firar in det nya året på vårat vis;) Hoppas jag inte är allt för förkyld bara, inte för jag kommer låta det stoppa mig!

Nu ska jag fylla i listan här nedanför mig, såg den på mallanbrallans blogg och tänkte att jag också ska försöka mig på den. På så vis skjuter jag upp städningen ännu mer=)




1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?:
Flytta till England och gjorde massa saker jag aldrig gjort. Hållt mig kvar vid en och samma kille;)
2. Höll du några av dina nyårslöften?: brukar inte göra några, kan ändå inte hålla dom.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nope
4. Dog någon som stod dig nära?: nej
5. Vilka länder besökte du?: England, fast jag bor ju här, så vet inte om det räknas som besökte.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? En säker framtid.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: Håller inte koll på datum. eller jo den 25 maj åkte jag ju hit=)
8. Vad var din största framgång 2009?: Åka till England.
9. Största misstaget?: Finns för många för att kunna välja
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Nää inget allvarligt.
11. Bästa köpet?: varma kläder;)
12. Vad spenderade du mest pengar på?: bensin, resor runt i England.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: När millis kom över och när pappa, carina och ellen kom över=) och träffa mike och hans familj. Och träffa Pao=)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: Joe McElderry- the climb, älskar texten
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Sånt håller jag inte koll på
16. Vad önskar du att du gjort mer?: fortsätt att träna lika mkt jag gjorde ibörjan när jag kom hit.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Oj jag vet inte, ätit onyttiga grejer kanske;)
18. Hur tillbringar du julen?: I England
19. Blev du kär i år?: öhm vet inte
20. Favoritprogram på TV?: Tittar inte på tv längre, men Greys är såklart alltid i mitt hjärta;)
21. Bästa boken du läste i år?: Kommer inte ihåg böckers namn, men älskar Charity, fast det var typ tionde ggr jag läste den i år;)
22. Största musikaliska upptäckten?: kings of leon
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Fick säker en massa bra grejer men inget jag kommer ihåg.
25. Något du önskade dig men inte fick?: det tror jag inte
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: det kommer jag inte ihåg, va ju mer än 6 månader sen;)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Det finns det väl jämnt.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: jag vet inte, vet inte va jag har för stil eller vad olika stilar heter för den delen heller haha.
29. Vad fick dig att må bra?: Livet
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Kommer aldrig ihåg namn
31. Vem saknade du?: Nära och kära i hemlandet. och Pao
32. De bästa nya människorna du träffade?: mike, mikes familj, pao, tori, sofia. Jag vet inte riktigt, alla nya roliga människor man har träffat sen jag flyttat hit=)

Sådär nu har jag för första gången i mitt liv gjort en sån här listan, det va ju kul..haha!

Nu ska jag springa in i duschen eller städa. Jag har kommit på att det är bra att lämna saker i sista stunden just nu, för då blir man ju varm när man springer runt=)

och nu har förresten texten blivit normal igen men aja!

Hoppas alla får det underbart ikväll och en bra start på det nya året! om 5 månader är jag hemma, tjoho=)!

PUSSOKRAMAR








SNÖ=)

Nu sitter jag här igen och ska försöka skriva ner några rader från mitt väldigt intressanta liv=)

Som vanligt måste jag läsa inlägget innan det här och påminna mig själv om vad jag har gjort.

Det bästa jag har gjort sen jag skrev sist var att träffa pappa, carina och ellen. Det känns som en dröm att dom var här, precis som när millis var här. Kändes konsigt att blanda mitt "engelska" liv med mitt "svenska". Men så underbart det var=)

På Fredagen mötte jag upp dom på flygplatsen, det värsta var att sitta där och vänta på att dom skulle komma. Det pirrade i hela mig och det kändes som jag skulle börja grina. Konstigt nog fick jag bara nån tår i ögat när dom väl kom. Det var så härligt att höra Ellens röst när hon upptäckte mig och när hon sprang mot mig, nästan så jag får gåshud bara när jag tänker på det. Sen att se Pappa och Carina igen också, jag kan inte förklara hur det kändes. Det var mer än underbart.

Sen skulle vi hitta till hotellet dom hade bokat, vilket var ett litet uppdrag bara det hihi. Men jag är så van med att gå vilse nu, så jag brydde mig inte så mycket, dessutom var jag så glad att dom bara var här också. När vi kom till hotellet så slappa vi bara och tog det lugnt.

På lördagen gick vi upp tidigt, redan klockan 7 va pappa och carina uppe pga lite fel av klockinställningarna hihi. Efter frukost åkte vi till madame tussauds, vi behövde knappt stå i någon kö alls för vi var där så tidigt. 
Det var coolt att se allt, läskigaste var spökrummet eller vad det kallas vi gick in i. Fy sjutton va rädd jag blev, alla spöken bestämde sig för att attackera mig också, tack och bock för det ;)
Sen gick vi och fika lite, sen åkte vi på en tursist bus som åkte runt så fick se hela London=) Sen åt vi mat och titta runt lite, sen gick vi tillbaka till rummen=)

På söndagen sov vi lite längre, sen tog vi tåget tillbaka till Basingstoke, där dom träffat Mike. Vi fika lite och titta runt i affärena. Pappa och Mike pratat om allt, tom istiden haha.
Sen skjutsa han hem oss hit och dom träffade familjen här och kolla runt. Sen gick vi till puben som ligger 5 min från mitt hus och åt mat=)

På måndagen gick jag upp som vanligt och gjorde mitt "jobb", sen när jag var klar med det och vi ätit frukost, följde Pappa, Carina och Ellen med på en promenix med hunden, så dom fick se omgivningen lite. Sen gick dom runt och filmade huset och jag tror dom även lyckades fånga mig på en film.
Efter att ha vart i huset ett tag, så skjutsa jag dom till bussen som tog dom till flygplatsen. Jag hatar att säga hejdå och jag vill bara springa efter bussen:/

men vi hade en underbar tid och nu är det inte långt kvar tills jag får se dom igen=) Det kändes som dom gav mig lite kraft till att fortsätta, för innan dom kom var jag verkligen såå himla trött på familjen och hur dom uppför sig men nu är det finfint igen och jag och livet leker vidare=)

Jahapp nu måste jag funderar lite mera vad jag har gjort förutom det.

Jag har tagit ett litet upphåll från salsan för jag är så sjukt trött på vissa killar och för jag inte riktigt känner att jag har råd att betala för kursen just nu.

Om en vecka har det vart julafton och om en vecka har jag vart här i 7 månader, tiden går så fort! Har inte riktigt bestämt hur jag ska fira jul eller jag ska ju vara i England men vart vet jag inte. Funderar på att vara här på morgonen sen kanske åka hem till Mike på kvällen. Dom delar ju ut julklapparna på morgonen här, sen vet jag inte riktigt vad dom gör faktiskt haha, eller dom äter runt 3, men sen efter maten är ju allt klart;)

Sen har jag nyss blivit upplyst om att man går ut på kvällen innan julafton här, alltså på torsdagen, när ni har julafton där hemma. Men har inte bestämt om jag vill gå ut då, kanske bara vill vara hemma och ta det lugnt=) känner inte för att vara bakis på julafton;)


Ikväll ska jag nog svänga runt lite på dansgolvet med mike och hans kompisar och kanske tori, tjohoo=) Men först ska jag pallra mig till gymmet, eller när pappan kommer hem med bilen! Mitt nyårslöfte ska bli att åka mera till gymmet, har verkligen blivit lat på sista tiden! har vart där en gång på dom senaste 2 veckorna!

Och jo förresten är det snö här=)! jag är i chocktillstånd, trodde det bara regna här hela tiden. Men tydligen brukar dom inte få snö innan jul, så vi har väl tur i år=) Hoppas det ligger kvar till Jul=) Fast jag är lite irreterad över att odm inte kan ha vinterdäck här, iaf en liten stund kan dom väl sätta på det. För nu är det halt på vägarna och man bara glider runt när man försöker köra! Som tur är har "min" bil 4hjulsdrift så jag kan lägga i den när det blir för halt. Jag fick lära mig igår hur man la i den, eftersom när jag skulle köra upp för backen här hemma gled jag bara neråt. Det fick mig att tänka på sälen och som vanligt fick det mig att fnissa lite för mkt, så jag fick förklara hela sälen resa för pappan, eller bara delarna då vi satt eller stod utanför bilen haha.

SEN tycker jag det vore bra om alla skulle kunna sluta fråga hur jag ska göra med mike när jag åker hem! alla frågar det, hela tiden! Jag tar det som kommer och vi får se hur det är när jag åker hem=) Vi kanske inte ens är tillsammans då, så ingen ide att funderar över det nu!
Så om inte jag är orolig över det behöver ingen annan vara det heller=)okej?!
och jag blir såå otroligt irreterad på mamman ibland, varje gång jag får en ledig minut eller oftast ledig kväll då, så frågar hon varför jag inte ska träffa mike och tycker det är väldigt konstigt att jag inte vill vara med han varje timme och minut av min lediga tid! Jag har väl annat för mig och jag vill inte bli en sån som struntar i allt och alla, främst sina kompisar bara för man har en pojkvän!

Men nu ska jag sätta på mig nått annat än mina pyjamas kläder och kanske gå ut i snön en sväng!=) och när jag säger gå ut i snön så är det faktiskt inte så jätte mkt snö men lite iaf=)

Hoppas allt är bra med alla, jag saknar er=)

pussiluss!



RSS 2.0