En lördag

Idag är det lördag men inte vilken lördag som helst, utan det är faktiskt lördagen jag ska säga hejdå till familjen och fara hem till Mike. MItt första hejdå kommer att ske inom 10 min, för det äldsta pojken ska till beacheeeeeen, sen vid 11 är det ett till hejdå till mellankillen som ska spela tennis och sen på kalas men sen får jag vänta till ungefär 15 innan det blir hejdå till resten.
Jag vill inte gå upp ur min säng, för om jag går upp från min säng betyder det att jag måste börja med alla måsten denna dag, blää, vill inte riktigt.

Det mesta är iaf packat, känner mig faktiskt ganska duktig=)

Igår var det nog stressigaste dagen på länge, jisses va trött jag va innan jag la huvudet på kudden.
Först blev det att säga hejdå till suzanne ( hon som städar huset), hon har verkligen lyst upp mina fredag, sen snabbt in till stan och köpa lisas skor, present till mikes mamma och växla pengar. När jag skulle växla pengar hittade jag inte pengarna först, paniiik men sen hade dom lagt sig i min bok. Sen hem och duscha och sen hämta barn, sen kom den nya aupairen, hon verkar snäll, hoppas inte jag prata så där dålig engelska när jag kom hit bara. Sen måste jag bara fnissa åt en grej, så ni flesta vet är det här familjen en " fin" familj. tjejer ska ha klänning och ja ni förstår, så därför öppnades barnens ögon lite mer när monika kom, för hon har mer en hipphopp stil eller killstil, ja jag tyckte de va lite kul.
Sen efter hon kom va de snabbt iväg till vattenpolo, så satt vi där och svettades i en timme, sen hejdå till barnens kompis familj, dom fick en liten ängel av mig så dom inte skulle glömma mig hihi.

Senare på kvällen så gick jag igenom allt jag gör med monika, fick faktiskt tänka efter, för jag gör allt utan att tänka på det nu för tiden haha.

nu har jag precis sagt hejdå till joe, fick en längre kram än va jag trodde, hm han kanske gillar mig ändå då haha.

Imorgon vid denna tid är jag i Greklaand eller nej de är jag inte alls, landar 11. Sjukt hur fort tiden har gått! Hoppas jag har blivit friskt tills dess, fortfarande snorig och hostig och äcklig men inte så mycket huvudvärk så då kan man göra det mesta=)

Nej nu ska jag packa mina sista saker sen städa ur rummet eller så ska jag krypa ner i sängen och lyssna på musik, hm blir nog de sista!

och förresten pappa, varför har du inte kommentera min förra inlägg? du kommenterar alltid mina inlägg, så jag har väntat varje dag på din komentar men icke. och förresten så har Lisa och Millis chockat mig, trodde inte dom läste min blogg;)

och ja kollade nyss vart mitt paket var, i Uppsala=) så snart är det nog hemma=)

Vi syns snart ( väldigt snart)
pusssssokraaaaaaaaaaaam

ATTJOPROSIT

nu är det såhär att jag är sjuk, en taggtråd har slinkit ner i min hals, en elefant hoppar på mitt huvud och min näsa är igentäppt av lim. Jag tycker såååååååååååå förfäääärligt synd om mig själv. Jag har inte varit sjuk på flera månader, så blir jag sjuk just nu, denna vecka?! och fem dagar kvar till Grekland. Det är 18 plus ute, solen skiner, fåglarna kvittrar. Det påminner mig om en dag för ungefär 2/3 år sen, då jag låg inne med feber och sjuk och hela min familj hade vattenkrig ute, de är ungefär den känslan som jag hade då som jag har nu. den börjar med massa svärord och slutar förvåningsvis med massa svärord också.

Nej nu har jag haft min lilla klagostund och jag hoppas alla förstår hur synd det faktiskt är om mig?! hihi!

Ja som jag skrev, 5 dagar kvar till Grekland, fast känns nästan som 4 bara för vi måste åka hemifrån mike 2 på söndagsmorgonen. Ïgår började min hjärna faktiskt förstå att jag ska till Grekland och att jag aldrig mera ska jobba här men den har inte förstått att jag är hemma i Sv om 13 dagar. Men de kommer väl, när jag står på flygplatsen och vinkar mike hejdå, usch.
Allt har gått så fort, tyckte jag hade jätte mycket tid kvar här och nu är det helt plötsligt 5 dagar kvar:O 7 dagar tills jag har varit här i exakt 1 år, ett helt år. Har inte varit hemma nånting, på ett helt år. Ja lite konstigt  känns det.

Sist jag skrev här sa jag att jag var tvungen att provpacka mina saker. det har jag gjort och enda sen jag gjorde det, har jag levt från mina resväskor, orkar inte riktigt packa upp allt igen. Fast det är bara kläder jag har packat ner. Förresten när jag städade runt i mitt rum hitta jag 7 tunnelbana kartor, ja de är ju bra att jag samlar på mig så otroligt mkt bra saker.

Jag känner mig inte riktigt redo att komma hem, min ursprungsplan va ju att komma hem vältränad, istället har jag gått upp jätte mkt, rackarns. Såååå alla där hemma, när ni ser mig, blir inte rädda, jag är inte gravid bara lite rund om magen :P hehe!

Den nya aupairen kommer på fredag, spääännande. känns som det va jag som blev gladast när mamman hittade en ny tjej. Eftersom  jag åker på lördag hem till mike, så kommer jag iaf träffa henne ca 1 dag. Känns skönt att faktiskt få träffa och prata lite med henne, jag vill ju veta vem som ska ta hand om mina rackarungar.
På lördag ska alla mina väskor vara packade och klara för avfärd, tror mike brosa hämtar upp mig runt 3-4. Ska också storstäda rummet innan jag åker, jag ju va snällt att ge den nya aupairen ett rent rum kanske:P

Mike åker till Berlin på fredagsmorgon, tror flyget går runt 6, sen kommer han hem på lördagskvällen runt 22, sen måste vi åka 0200 på söndagsmorgonen sen igen. Lite stressigt för min fina menmen, han ska till Berlin på jobbresa, bussnies maaaan!
Känns lite konstigt, för kommer inte se mike förrens på lördagkväll, några timmar innan vi flyger till Grekland. Men jag jobbar alla kvällar förutom torsdag denna vecka, så kan inte hjälpas!

Ja sen efter Grekland så tar jag ju mitt pick och pack och flyger till Sverige. hejdåså England.

Nu ska jag göra ett fotoalbum till mike, sen måste jag sy om axelbanden på mig klänning, kommer ju gå jätte bra. jag är ju så duktig på sy eller inte. Är inte så duktig på att klippa och klistra och göra fint heller, buhu! kommer väl se ut som en 3åring har gjort det.

Hajdå, pussochkraaam

Home coming

för cirkus en vecka hem beställde jag biljetten hem efter lite prat med pappsen. Eller rättare sagt, jag ringde panikslagen och ville att han skulle bestämma om jag skulle köpa biljett hem eller inte hihi. Sen efter den var beställd blev jag lite upprörd så ringde och grina lite till Lisa. Det var skönt och fjantigt men de är sån jag är haha. Liiite känslosam.
Känns skönt att äntligen ha den beställd och ha ett datum att se fram emot, tror mig, de behövs vissa dagar i det här huset. Jag och den äldsta sonen kommer inte alls överens längre, jag bryr mig inte att alla säger att det är sån man är när man är tonåring. Man kan fortfarande uppföra sig och bryr sig om andra! menmen nu ska jag inte börja tjata massa om han inte=)

Jag har packat en låda, den står och ser fin mitt framför mig just nu. Fast jag har letat febrilt efter en tumstock eller måttband de senaste dagarna ( när jag säger febrilt menar jag eg. att jag har kollat efter det lite slött 2 ggr hihi), för jag måste mäta min låda, sen ska den vägas och lyftas. bra grej är iaf att frejas "mamma" hitta en sida där dom kommer och hämtar lådan här hemma, sen var det billigare på den sidan också, mucho bra.
I helgen måste jag också provpacka alla mina grejer, japp ni läste rätt, PROVpacka, de lär ju gå bra, men tanke på att det tog 100 år att packa allt när jag skulle hit hihi. Men måste kolla hur mycket saker jag har och hur mkt allt väger, så jag vet hur mkt jag måste skicka hem. Jag har ändå inget annat att göra, så det kommer hålla mig sysselsatt. Mike ska vara iväg hela helgen med hans kompisar i nån stad och freja åker ju hem på lööördag. Så helt ensam blir jag, funderar på att gå och träffa en annan aupair som skrev till mig för några dagar sen men nej de känns onödigt. Vem vill ha massa vänner liksom;) Ska nog spela lite tennis med Ben kanske.

Just nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 19.45, för då ska jag nämligen skjutsa joe till träningen, sen äta KFC med freja. Hon har tjajat ända sen hon kom att hon vill äta det och nu är jag så hungrig att jag tom tror att det kommer bli gott! kors i taket!

jag har kommit på att när jag åker hem, så kommer jag antagligen sluta skriva här, känns lite onödigt att skriva när alla ändå ser mig varje dag eller ja nästan så.

ÅÅ idag är det 17 dagar kvar till Grekland, ååååå så skönt det ska bli!=) värme och bli lite brun och komma iväg en vecka med mike, UNDERBART! Har köpt en sån finfin sommarklänning som jag inte kan vänta på att få sätta på mig också, galant! sen har tänkt att jag måste köpa solskyddsfaktor  och när jag tänkte det, kom jag på att jag aldrig köpt det förut. Hur vet man vilken man ska köpa? carina hjäälp mig hihi!

Det är helt sjukt att jag snart är hemma igen, det känns inte som jag har vart borta i ett år eller på ett vis känns det som det men ändå inte. tänk för ungefär 1 år sen bestämde jag mig att åka. Allt kändes så overkligt då, jag förstod inte hur långt ett år ifrån dom jag älskar kunde vara. Inte för jag ångrar att jag åkt hit, de här va kanon bra för mig, bra upplevelse=)

Ni ska bara veta hur mycket jag längtar tills jag får träffa alla er, blir alldeles fnissig och pirrig i hela kroppen när jag tänker på det:D:D:D:D:D::D:D::D

Eftersom jag inte kommer ha nått att göra i helgen, kanske jag överraskar er med ett till inlägg!

nu ska jag damsuga golvet, för nyss kom en rörmokare in och va tvungen att kolla nått i mitt rum, vilket var pinsamt för de är grejer överallt i mitt rum, ojsan.

ha de bäst!

RSS 2.0