upp ocn ner

nu har min gulliga kusin fixat min blogg lite=) tack för det fridus!=)

I helgen var jag i London, lör-sön, och jisses så skoj det var=) vi gick runt, runt, runt! till buckinghampalace, big ben, chinatown, notthing hill, och överallt! och vi hade så bra väder och det va så fint överallt! älskar verkligen husen här, så mysiga! Pao blev alldeles till sig av den storstaden hahah, hon bor i en pytteliten stad med tråkiga människor! och hon är egentligen en storstadmänniska haha, jag tyckte de va okej, fast skulle nog inte vilja bo där, för mkt lantflicka för det;)
 
På lördagen gick vi runt och kollade på några av sakerna jag skrivit ovanför, sen åkte vi till vårat hostel och dressade om och åkte in till picadellycircus(stavning) och gick på några pubar, vi bestämde oss för att inte gå till nån club för vi ville vara pigga på söndagsmorgonen(väldigt förståndigt haha)! vi passerade en bar där det stod jätte många snygga killar och självklart ville jag gå in där haha, så vi gick in där, köpte oss en drink och tyckte det var väldigt kul att det var så många killar, sen när vi skulle gå till toan, så fanns det ingen tjejtoa och då slog det oss att vi nog var inne på en gaybar haha! så vi gick ut och frågade vakten som tittade skrattande på oss och frågade om vi inte kunde se det! ooopps! lite småskojigt!
På vägen hem hoppade vi av bussen cirka 10 stationer före, så vi fick lov att gå i typ 45 min för att komma hem! sen låg vårat hostel brevid en kyrkogård, och då vart jag lite skraj och kunde inte somna först! varför måste jag vara så rädd hela tiden, töntarnas tönt haha!

men jag måste säga att jag blir så irreterad på vissa killar, eller halva av alla killar i london, så äckliga och såååå dryga och såååå efter, om man vänder ryggen till och går därifrån då vill man INTE att dom ska gå efter! jag tycker det är förnedrande när dom kollar på en och säger sexi lady och grejer, jag vill bara gömma mig! och pappa, en kille kom fram och sa att jag måste ha väldigt vackra föräldrar! då sa jag jajamän och sprang vidare haha!!

på söndagen gick vi upp 8 kanske, och försökte duscha i mini duschar haha! sen gick vi runt överallt igen och sen la vi oss i parken och jag ville verkligen inte åka hem, det var så skönt och det var inga barn och man behövde inte tänka på nått!!

Vi tänkte åka till London och gå ut på ett ställe som jag glömnt bort va det heter i helgen som kommer men vi ska göra det om typ 2 veckor elelr nått sånt istället! pao åker hem om 20 dar, vill verkligen inte att hon ska åka!! vi har så roligt ihop och är så lika i sättet menmen jag har ju gratis boende i berlin om jag vill ta en tripp dit nån vacker dag haha!

Igår hade jag nog min sämsta dag i England sen jag kom hit! jag har tänkt att det har vart lite konstigt, för jag har inte känt att jag verkligen vill åka hem nån gång, men igår så ville jag sätta mig på första planet! kanske det var för att pao ser fram emot att åka hem så mkt och så..sen va pappan riktigt dryg på morgonen, han skämtar jämnt men vissa grejer är inte roliga!! sen har jag inte kunnat grinat typ sen jag kom hit även om jag har velat, så jag tror allt bara släppte loss igår, det var ganska skönt efter faktiskt haha! jag ringde iaf bella och grannen hörde mig tydligen och hörde på min röst att jag va ledsen, så han kom och gav min en lite teddybjörn (?!?!), pinsamt! vill bara krypa ner nånstans! men jag pratade med mamman när hon kom hem och hon är verkligen jätte snäll! så det kändes mkt bättre efter att ha pratat med henne och fått en kram haha!
men nu mår jag primaballerina igen! det va lite skönt att känna att jag verkligen åka hem faktiskt, för jag va lite orolig att jag inte känt den känslan fast jag saknar alla jätte mkt!

Sen känns det som jag har rört ihop det lite med det här dejtandet haha, pao har väldans roligt åt det haha!de är inte alltid så lätt att välja vad man vill inte haha!

hela den här veckan är joe hos sin mormor (=skööönt) och idag har både dom andra barnen sina kompisar här och dom ska sova över! pappan gillar inte när dom leker med andra barn, så dom passar på när han är bortrest! han har så konstiga värderingar.. mamman är inte alls som han, jag förstår inte varför inte hon säger till mera eller emot han..

Ikväll är det salsa igen, tjohoo! haha! det är sååå roligt och jag försöker få michael att börja, men jag har försökt få alex att börja också, så det är bara att hoppas att båda inte börjar!;) fast jag tror ingen av dom gör det, är inte riktigt deras grej skulle jag kunna tro!
det känns förresten som jag gör nya inlägg varje tisdag och att jag alltid skriver om salsan!

Jag har lagt upp bilder från london nu också, så dom kan ni kolla på=)! jag funderar på att kanske komma hem nått om ett tag om ingen kommer till mig haha! jag både vill och inte vill göra det, för jag vill resa runt och se saker men jag får se=)

Sen känns det som jag kommer tappa kontakten med en person jag verkligen inte vill göra det med....jag tror det gjorde mig så ledsen igår också... men det känns som bara för att det är jag som har flyttat behöver det inte bara vara jag som hör av mig hela tiden!! men vi får väl se!!

och förresten har jag vart här i 3 månader nu! det går så fort!! om 3 till månader har jag vart här i ett halvår! så tiden går verkligen fort! det känns som ett år går fortare nu när man blir äldre!

nu måste jag stryka klart, jag är verkligen så lat vissa dagar haha!

jag hade tänkt på miljon av grejer jag skulle skriva här men jag glömmer alltid bort dom när jag väl sitter här haha! men lite kom jag iaf ihåg;)

Ha de bra alla där hemma!!
puss på er!

KUSINEN!

Hej, frida här. Nu har jag ändrat designen lite på din blogg Sara, förlåt om jag varit seg. Hoppas den duger iallafall! Saknar dig väldigt mycket ska du veta. Hoppas att du har det bra i England, det verkar åtminstone som det. Ta hand om dig :) Loveeee ♥ / Frida  

"is everybody from sweden this crazy"

Hoho!
Nu har jag vart på semester med familjen och hunnit med en danstur på stan också!!=)tjoho!

Semester va jätte bra!! vi hade jätte fint väder alla dagar förutom två då det var lite molnigt men det gjorde inget, skönt att det inte var jätte varmt alla dagar faktiskt=)! Jag behövde inte "jobba" nått alls under semestern, så jag fick strosa runt som jag ville! dom varma dagarna sov jag oftast på stranden haha! några springturer hann jag också med! jätte skönt att springa längst stranden!:D fast dom första dagarna var jag ganska så sjuk, så det var mindre kul!
Tror det tog ungefär 2,5 timme att köra upp eller ner, vart de nu ligger haha! Jag var helt trött i bollen när vi väl va framme, för jag hade feber och grejer! haha när vi gick in i husvagnen ville jag nästan börja grina för det var så litet och jag delade rum med tjejen och hon slutade inte prata och hon flytta runt sina saker i rummet minst fem ggr innan hon va nöjd:p
En dag gjorde jag en liten picknik till mig själv och gick på en promenix och satte mig högt uppe på klipporna och där satt jag och hade väldans skönt tills några lokalbor kom och sa att klipporna kunde rasa när som helst, ooooopsidesi!

Jag paddlade kanot för första gången också med pojkarna haha! och det slutade ju inte så bra..livräddningsbåten fick komma och rädda oss, ooooopsidesi igen! det roliga var att gubben inte skällde på mig(som va äldst och faktiskt hade ansvaret) utan han skällde på den äldsta pojken!
Vad som hände var att vi skulle paddla runt en grej men vi började paddla åt fel håll, sen hamna vi i tidvattnet så det gick inte att paddla inåt, fast vi kunde stå på botten, så ingen av oss tänkte att det var så farligt! men så helt plötsligt kommer räddningsbåten! det var berättelsen om min första kanottripp det;)

Vi åkte hem på torsdagkväll istället för fredagmorgon och guuuud så skönt det var att sova i sin egna säng igen! sängarna i husvagnen va jätte små, haha en natt vaknar jag av att tjejen sitter på golvet och stirrar på mig haha!
Den äldsta pojken åkte med mig hem och jag var en aningens orolig innan för det känns som han jämnt klagar på hur jag kör! men det gick primaballerina hela vägen hem, de enda dryga var att vi satt fast i en bilkö i typ en halvtimme!!

Hela fredagen ägnade jag åt att tvätta och stryka kändes det som, sen åkte jag till gymmet för första gången på typ tre veckor, de kändes att jag inte hade vart där på ett tag kan jag säga er haha! PÅ kvällen laga jag mat och va hemma med barnen och skrev med pappa på facebook! hahaha min pappa är rolig han!

Igår åkte jag in till stan och klippte mig, jag var väldans orolig ett tag för frisören var dåligare på engelska än va jag är,så hon fatta inte va ja mena, men det vart väl bra, skönt med lite kortare hår! hon sa att jag hade jätte starkt och vackert hår(de kunde hon iaf på engelska haha) och då sa jag att det lever sitt eget liv men de fatta inte hon va ja mena, så jag bestämde mig för att bara vara tyst haha! sen skulle jag köpa en klänning jag lagt undan i en affär tidigare, bara det att jag inte kom ihåg vilken affär det var, vart lite drygt där ett tag;) är man klantig så är man haha!
Efter mkt om och men skjutsade pappan först in mig till alex fest, sen en timme senare skjutsade han in Berenike,jätte snällt! det va 80tals tema på festen, fast jag var inte utklädd men dom andra såg roliga ut iaf:P sen skulle jag och B gå till klubben, bara de att en gubbe visa oss åt fel håll men tillslut kom vi fram! och där hände det massa roligt som jag inte vill skriva om för att bespara pappa och fastrar hjärtattacker haha!nejdå!

tror vi kom hem runt fem, sen va vi uppe vid 8, jisses så trött jag var, sen gick jag hem, ringde och väckte lisa, hon va trött så jag ringde bella som lät som en gammal repade skiva hihi! på nått vis var jag väldigt pigg när jag kom hem, så jag städade mitt rum och fixade, sen la jag mig på sängen för ja tänkte läsa men efter två min sov jag och vaknade upp ett ex antal timmar senare! och nu sitter jag här och skriver för fulla muggar och laddar upp bilder på facebook! motivationen till att åka till gymmet idag känns inte så stor men bella säger att man inte ska gymma dagen efter, så jag lyssnar på henne haha! ska nog åka och hyra film när "min" bil kommer hem, sen ska ja hjälpa mamman göra söndagsmiddan, känns som jag inte ätit söndagsmidda med dom på jätte länge, inte för jag vet va jag har gjort istället men haha!

Tack för tidningen Cataharina och Björn=)! jätte kul att få post! det är det roligaste som finns vissa dagar haha! kommer väl inte tycka det när posten är räkningar om nått år men! fick ett brev från anifa också, jätte gullit!!


Nu vet jag inte riktigt va jag ska hitta på, är rastlös samtidigt som jag är jätte trött! jag vill ha godis, jag vill ha en bra film, jag vill ha massa grejer!!
 
aja! ha det bra alla!pussis

tick,tack,tick,tack

Här flyter livet på, dagarna försvinner utan att jag riktigt vet vad jag gör. Nu när barnen har lov, så blir det hela dagarna med dom, men vissa dagar kollar vi bara på film, ooj vilket jobbigt jobb jag har;)

I lördags va jag B och pao till winchester och gick runt i blöta skor i fem timmar = FÖRKYLD som en tok! men de va en skojiga dag och jag köpte två par skor. Så nu har jag ett par vita, ett par svarta och ett par gråa skor som ser lika ut. Nu funderar jag i det nödvändiga i att ha det meeen!haha!

Jag va på en nöjespark (grönalund Bella haha) i söndags, nästan lite stolt över att jag vågade åka så läskiga grejer! en hette Saw, så då kan ni förstå hur läskig den var! ganska kul att se på bilderna som kameran i karusellerna tar, tror jag aldrig sett så ful ut haha! skräckslagen är nog ordet!!

I måndags va det strålande sol här=)! bara det att jag gick inne med 25 tröjor och frös! Igår mådde jag iaf bättre och åkte till salsan! förra veckan tyckte jag faktiskt att jag fattat det hela och det gick ganska bra, meen det kan jag verkligen säga att det inte gjorde igår! fast man får sig ett gott skratt hela tiden så det gör inte så mkt;) man går runt i en ring och dansar hela tiden med olika och det är en "man" som är så rolig att dansa med att jag nästan kissar på mig! ingen av oss fattar hur man ska göra;) I slutet av varje lektion så dansar man fritt, så alla kan dansa med vem man vill! så dom avancerade dansarna kan dansa med oss andra odugliga haha! det är riktigt roligt att dansa med dom som vet hur man ska svänga runt på oss! fast lite pinsamt för då förstår man hur dålig man är haha! menmen nog skrivet om salsan! känns som jag kan skriva hur mkt som helst om den, dels för det är så kul, dels för alla tabbar man gör och dels för jag aldrig kan förklara saker, så jag måste skriva allt i varje detalj känns det som haha;)

Imorrn ska jag på bio med B tror jag, The ugly truth! sen på fredag packar jag och familjen in oss i bilarna och kör mot en veckas semester! ingen idé att ni frågar vart vi ska, för det kommer jag inte ihåg! Pappan ska inte vara med hela veckan(lite skönt) så jag ska köra en av bilarna, för att fem plus packning får inte plats i en! DET påminner mig om att jag måste packa, huhu jag vill inte! jag är inte så bra på packgrejer!
jag ska fråga pappan om han kan bränna ut lite nya cd skivor, fast han har inte så bra musiksmak! senaste skivan va den enda bra låten mambo no 5, så det poppas i min bil för tillfället haha!


Snart ska jag laga Spaghetti Carbonare, hur de nu stavas! riktigt mumsigt är det iaf! när man inte är sjuk och kan känna smaken på saker;)

OCH det skönaste på hela veckan är att salsan killen äntligen slutat hänga efter/skicka sms hela tiden, tjihooo! efter tre veckor plus påhittade pojkvän(martin fick äran haha) så fattar han vinken!:P

I lördags ringde också släkten kjellin till mig, jisses så överraskad jag blev när jag såg Gunillas numer! och JISSES sååå kul de var att prata med dom!
Har också fått två vykort från Björn och Catharina, väldans skoj att få lite post=) dom sitter just nu uppradade i mitt fönster=)

Förresten har jag vart här i mer än två månader nu!! tiden går fort! bara 10 månader kvar som Lydia säger haha;) haha lydia hade förresten packat klart alla sina grejer i fredags, en vecka innan vi skulle åka, organiserad tjej de där haha!

Idag köpte jag en kalender! tänkte jag skulle skriva in allas födelsedagar så jag inte glömmer bort dom! sen ville jag vara lite som lisa också förstås=)! miss planerarallthelatideniniminstalilladetalj! hihi!! jag saknar lisalu=( och alla andra också förstås men nu när ja skrev de där om kalender, kom mina saknade känslor till lisa upp till ytan lite mera än ni andra haha!!

Om typ två veckor börjar millis skolan också! det kommer gå galant stumpilumpan! du kommer ta dom med storm:D

Igår natt drömde jag om när jag kommer hem om ett år, och alla var så stora! ellen, anifa och nathe! och jag drömde att ingen kom igår mig:( hoppas att så inte är fallet! ni kom ihåg fredrik så ni får faktiskt lov att komma igår mig med då;)haha!

Nej nu lär jag börja med maten!

Pusspuss på alla er!

RSS 2.0