Mitt liv är Underbart!

nu sitter jag här igen och ska försöka skriva ner lite grejer, hm hm, tankeverksamheten värms sakta upp!
sist jag skrev va iaf millis här eller de va både jag och millis som skrev då, bra med en som hjälper till och påminner va man håller på med hihi!!

Vi hade det iaf underbart, millis och jag, jag och millis! men en vecka gick så fort, poff så vare dags att vinka av henne igen! trodde jag skulle börja grina, men jag höll mig=) sen skulle jag till mike på kvällen, vilket fick mig att grina, inte för att jag skulle träffa han, utan för jag först inte hitta min bil i parkeringshuset och sen för jag  åkte vilse och åkte runt i nästan en timme innan jag kom rätt, de tar typ bara en kvart till han i vanligt fall! så då börja jag faktiskt grina haha, tror faktiskt egentligen de va tårarna från när jag vinka av millis! men efter han snällt och sakta förklara vägen hitta jag rätt. kul att jag hade vart i hans hus jag vet inte hur många ggr men de är alltid han som har kört, så har väl inte jag tänkt på att kolla vart vi åker heller:P

jaha nu fick ni ett litet utlägg va som hände på kvällen efter millis hade åkt också haha!

annars rullar väl saker på som vanligt eller vanligt men ptja jag gör de jag alltid gör. gymmet har de blivit ganska lite av nu, bara 1-2 ggr i veckan för jag måste "passa" bygg dumma arbetare! men salsan är jag alltid på iaf, jag har kommit på att jag dansat i typ 3 månader nu, vilket det verkligen inte känns som, lite frustrerande, för jag tycker man borde vara bättre än va jag är men sen är ju min dansförmåga otroligt dålig också haha! och de här med att känna nån takt i musiken, sen försöka få in takten i stegen, ptjaa de gåre inte heller så bra med! menmen om 4 månader kanske jag har lärt mig de;) i tisdags hade vi en annan lärare, en tjej, haha, och hon va jätte strikt eller va man ska säga, jag började skratta, då kolla hon på mig och sa åt mig att koncentrera mig! tant, hur kan man låta bli och skratta! så jag fick gömma mina små skrattattacker:P

och gissa vad?!?!?! den 20 november kommer pappa, carina och ellen hit, tjhohohoohohohohohohoohohohoohohohooho:D jag blir så glad så jag bara vill hoppa runt varje gång jag tänker på de=) Vi ska bo på hotell i London två nätter, sen ska vi åka hem hit på söndag och sova här och sen på måndan åker dom hem igen! men ååå så kul de ska bli och se dom igen:D har kommit på att jag har vart borta i 5 månader nu! tiden går verkligen fort! men tiden går fort när man har roligt eller va man säger=)

Föräldrarna är ute ikväll, så jag gjorde bakad potatis, sen har jag lekt mörkerkurragömma med barnen, vilket jag inte gilla så jätte mkt eftersom Ben hoppa upp och skrämde mig hela tiden;) sen ägna jag 30 min åt att trösta lydia eftersom Ben hade retat henne, ojoj! fast ska prata med mamman om de när hon kommer hem, för pojkarna kan verkligen vara skit taskiga mot lydia, dom säger aldrig nått positivit, bara klankar ner på henne! så ikväll vart jag arg på Ben för första gången! sen sa lydia att hon ville ha en syster iställe och fråga om inte jag kunde vara det haha, så gulligt av henne! 
alltså okej, syskon bråkar och grejer men inte så här mkt. eller jag tycker inte att dom ska göra, bråka iböland och retas och så men man måste också kunna vara snäll ibland... sen blir jag så trött på att barnen sköter sig bättre när mamman är i närheten och nästan perfekt när pappan är i närheten...menmen de är svårt att veta hur mkt man ska lägga sig i också, man måste påminna sig om att de faktiskt är mitt jobb och att föräldrarna är arbetsgivare.. en sak är jag säker på iaf, jag kommer inte vilja bo där jag arbetar nå mer iaf och inte med dom jag arbetar åt. menmen jag trivs iaf galant här, lite grejer är de bara att svälja liksom!

På lördag ska jag nog till IKEA med sofia, yeey haha! nu har jag föreställt mig att dom har massa med svenska grejer, så kommer nog bli besviken:P jag byggde faktiskt ihop en ikeagarberob med mike idag, lite skojigt! fast de va riktigt kul och vi gjorde bara lite fel haha!

appropå svenska grejer, så har jag kommit på att jag saknar korvstroganoff jätte mkt, de är såå gott! så jag hoppas pappa och carina kan ta med sig en falukorv till mig haha! sen åker Sofia hem över jul också,så då ska hon ta med sig så vi kan göra de när hon kommer tillbaka,mumsigt!!!

alltså nu hände de nått, jag satt och skrev för fullt sen försvann bara allt, skit grejer! så jag hade skrivit mkt mer än de här men nu orkar jag inte skriva om allt, fattar inte varför bara en del av texten sparades, aja tur de, nu får ni lite att läsa iaf haha!

nu ska jag gå och prata lite med mamman och sen sova! vem vet jag kanske skriva alla dom där andra grejerna nån annan dag haha!!!

pussiluss!

och så kom polly

millis+sara

måndag- jag och mike hämta upp millis på flygplatsen, jihooo:D och jag fick två bamsepåsar med POLLY!!inget smakar så gott som polly!
sen tog vi en välkomsmiddag på mc, väldans gott! sen efter fniss och fnuss så sov vi sött brevid varandra, eftersom millis säng är lite trasig hihihoho!!

tisdag- tog de lugnt, färga millis hår, kolla hantarbetarn, prata som aldrig förr, återupplev lite kära kortspel, sen åkte vi och dansa salsa! eller jag dansa, millis kolla på haha! fegis! men jag fick beröm för att jag är duktig hihi! Vi brände också ut 9 cdskivor till min bil, äntligen lite bra musik och inte pappans seg gamla musik!

onsdag- LONDON! REGN! vi tog oss in till London efter lite panik efter parkeringsplatser i Basingstoke, vi åkte tåg till London. BAra så att alla vet, Så va millis väldigt överraskad över att jag hitta så bra=)! de ni! värsta londonproffset, typ:Phaha! Vi åkte till oxfordstreet och gick i gigantiska affärer, sen på gatan kom en kvinna fram och fråga om vi ville va med i nån modellgrej, skulle bli sminkade och få sätta på oss finfina kläder! men de var på kvällen och då skulle vi åka hem, så nej tack sa vi och traskade vidare! åå vi hitta en resturang som hette spaghettihouse, se där liksom! fast båda två åt pizza menmen! Millis handla ganska så mkt kläder, jag va hennes karl som gick runt och bärde på allt;) vi gick och såg lite olika grejer som millis ville se, bla Buckingham palace och under hela tiden så spöregan det och vi hade tre papperskassar och nu kan ni ju börja tänka va som hände med dom!
vi gick iaf genom Greenpark när plötsligt millis kasse går sönder och hennes kläder väller ut och snabbt försöka vi stoppa in dom i dom andra två kassarna, sen när vi nästan precis hade fått i alla kläder, så va tror ni händer?! min påse går sönder och ut väller mina underkläder, så då försöka vi stoppa i kläderna i den sista pappkassen och millis väska och det gick fint, så vi börja gå i regnet igen och efter ungefär 5 min, går den sista kassen sönder(?!?!)!! rackarns rabarber! vi försöker pussla ihop den sista kassen, så får jag gå och bära den, sen när vi skulle åka rulltrappan ner till tunnelbanan, så tvärnita jag precis innan jag skulle gå på bandet, för jag såg verkligen inte nått framför mig och som en liten lantunge som jag är, är jag inte van med såna där rullande grejer! tillsist kom jag på rulltrappan iaf och vi hoppade in i en tunnelbanavagn, där en snäll tant fråga om vi ville ha en platspåse, tackochbock!=)  sen när vi kom hem till Basingstoke gick vi på bion Fame, det va väl helt okej, fast jag hade tänkt att den skulle vara bättre på nått vis. fast danssugen blev man, så på lördag ska vi skaka rumpa:D!

Torsdag -  Vi åkte in till Basingstoke (så heter stan där jag bor för er som inte vet) och kolla runt och även idag lyckades millis hitta två plagg, duktig shopping tjej de där! hihi! På kvällen skjutsa vi massa barn hit och dit, sen kolla vi på en film! Vi kom också på kortspelet Polly, men det gick inte så bra, eftersom de inte fanns så stor mening i det haha, men nu finns det iaf ett kortspel som heter det! haha! millis köpte också "tack"present till familj, en stor chokladgrej med olika saker i till mamman och pappan, sen godispåsar till barnen, så vann hon barnens hjärta haha!

Fredag- millis lyckades ta sig upp tidigt så hon följde med på morgonpromenaden med hunden, en redig vända blev det, mkt skönt!!=) kul att ha nån att gå med också, inte bara hunden som försöker käka döda harar och diverse äcklig grejer! Sen tog vi oss en tennismatch, det gick väldans bra, vem säger att man måste ha regler liksom;) vi fick tom spel mellan varandra några ggr, de ni! sen åkte vi och hyrde film, vilket bara tog 20 min, vilket måste vara rekord för mig och millis, ibland har det tagit en timme hihi! sen köpte vi en drös med godis och massa grejer tills ikväll, mums! sen åkte vi på den vanliga hämtningsvändan och nu sitter vi här och uglar! de va millis utmärkta idé att vi kunde uppdatera bloggen tillsammans, så slapp jag göra de själv sen haha:P

så nu har ni fått två inlägg inom en vecka typ, ibland är jag snabb!!eller detta inlägg kanske va lite millis förtjänst också hihi!

Imorrn ska jag åka och klippa mig,sen ska vi dra till med lite partajj, tjohoooo!! party med millispillis!!! får se hur mkt hon spyr dan efter, hon har ju en förmåga att göra de hihi, kanske ska förvarna familjen:P På söndag tänkte vi göra som det står i biblen, VILODAG! bra att vi planerar in att vara bakis haha!
och på måndag åker flicksnärtan hem! buhuu! men vi ska ta vara på våra dagar=)! så skönt att äntligen ha henne hääääääääääääääääääääääääääääääääääääär! kändes lite konstigt ibörjan, att ha nån man känner så bra i närheten men de kändes bra på ett bra vis förstås=)

nu ska vi göra nått skojsigt! hoppas allt är bra med alla!!

pussokram

woopiwoooop

Jäklar i min låda va jag är duktig på att skriva här=) nästan så jag borde få nått pris;)

Jag har iaf hållt mig sysselsatt med lite olika grejs sen sist jag skrev, vad jag har gjort kommer jag inte ihåg meen!

IDAG KOMMER EMILIAAAA!=) om sisådär 3 timmar så ska mike hämta upp mig så ska vi åka och hämta upp henne, tjohooooooooo:D känns inte som hon ska komma på nått vis, dessutom när jag skulle sätta mig på tältsängen nyss som jag har ställt upp så fint i mitt rum, så braka den ihop, stabila grejer de där:P men tror ändå hon kommer krypandes upp min säng iaf så haha! å så jag längtar och ååååååå så kul de ska bli, inte ens pappans suckande att hon ska stanna här i en vecka kan förstöra de här för mig=) för nu orkar jag inte bry mig eller jag behöver inte bry, det är mamman som inte våga säga ibörjan att hon skulle stanna här i en vecka till pappan, så de är inte mitt fel! Jag blir galen på att han verkar tro att han är nån kung och att alla här göär allt han säger till dom, har redan bott nära en sån person förut! fast nu känner jag mig lite dum, pappan är jätte snäll också och inte alls i närheten av att vara som micke så. Men nog skrivet om de:P jag vet faktiskt aldrig va jag ska skriva om när jag börjar skriva, känns lite töntigt att skriva om varje detalj i mitt liv haha! men de finns inte så mkt mer att skriva om så och jag är bra på att prata om mig själv haha!

I lördags kom Sofia hit och vi kika runt på stan och köpte present till kelly, sen kom jag på att jag inte visste vilken tid jag hade på parkeringsbiljetten,  så jag sprang till bilen och skulle kolla medans sofia skulle bara kolla i en affär, så när jag satt och vänta på henne i bilen, så såg jag en råtta (:S!!!!) framför bilen i gräset, min första tanke var att köra därifrån, min andra tanke va och ringa pappa, min tredje tanke va att jag skulle sluta larva mig:P medans jag hade mina tankar så stängde jag iaf alla fönster och kröp ihop som en liten boll på mitt säte haha! sen satt jag och stirra på detta hemskt äckliga djur så den inte skulle attackera mig, sen kolla jag bort i två sek, sen när jag kolla igen va den borta, då vart jag skraj, för på morfar bil så fanns de ett musbo!
okej jag överdriver min rädsla lite grann, jag vet att inte råttan kan komma och äta upp mig men ändå! varenda gång jag ser en råtta så tänker jag på när jag jobba hos henke ock kröp under ett golv och han lovade att det inte fanns några råttor där, sen när vi bröt upp golvet fanns de en hel musfamilj där, jätte mysigt, där hade jag kravlat runt några dagar tidagare:S de roliga är att jag tror minsann morbror min är lika rädd för råttor som jag! så de så!:P

Sen på kvällen åkte vi till kelly för att fira henne, jag kommer inte ihåg hur många personer vi fråga efter vägen haha, men till slut kom vi fram iaf, vi käka lite mat, drog några valsar på dansgolvet (jag råka fälla en unge, hoppsan), sen gick vi vidare! sluta iaf på en klubb, skojig natt=) och nästa helg blire party med millis, kommer nästan i min gamla form igen, fest tre helger i rad haha! nej men jag tycker faktiskt de är bra att jag inte festar lika mkt längre, kan ju vara bra för kroppen liksooom! däremot verkar jag få konstiga rivmärken när jag festar här, förra helgen hade jag ett långt rivmärke på låret och igår upptäckte vi att jag hade rivmärken på axeln, väldigt duktigt:P fast jag vet inte hur jag har fått dom, och jag kommer faktiskt ihåg precis allt på båda kvällarna haha!

Lydia är ledig från skolan idag, så jag måste underhålla henne lite granna, fast just nu är hon ute och springer runt i regnet med ett paraply, lätt road:P

Sen verkar jag vara inne i en period där jag jag missar alla pappas samtal:( får väl klistra fast telefonen vid min sida! vilket skulle vara bra ändå, eftersom varje gång jag behöver den måste jag leta i 5 min efter den!
Igår lyckades jag iaf prata i sisådär 5 min med pappa innan de bröts, sen åkte jag till mike och glömde mobilen hemma, så då missa jag när han ringde igen!

Å och förra veckan fick jag 2 PAKET, jag känner mig lite omtyckt faktiskt hihi=) först va från Carina och Ellen med en bok och tidning och kort, och de andra va från Birgitta med mina vantar(som ajg glömde där förra vinter haha), tidningar och Alhgrensbilar, mumsigt! väldigt snällt av alla iaf=):D tack och bock=)

Jag funderar om jag ska försöka få med millis på salsan imorrn, vet inte riktigt om hon kommer gilla den idéen haha!jag kanske kan lura dit henne på nått vis, för jag är ju så bra på att lura folk=)hihi! fast jag har inget emot att skippa salsan heller för den delen, eftersom äckelidot kille går mig på nerverna! Mike säger att han ska gå dit och ta ett snack med honom, jo tjena mittbena säger bara jag haha!

Mike åker till Las Vegas på Onsdag, jag vill också utomlands nånstans! jag vet att jag är utomlands nu, men de är ju typ mitt hem nu, så de räknas inte tycker faktiskt jag!  fast inte den här veckan förstås, för jag har min sötis hos mig=) men tänk så skönt att åka till nått varmt ställe och inte behöva tänka på nånting alls!

och sen är jag jätte avundsjuk på Sofia, när hon åker hem från England, ska hon åka som voluntär till Afrika, jag vill ocksååååååååå! för programmet hon gick på gymnasiet, va typ ett program där dom hade kontakt med människor i Afrika och hon har redan vart där nere i några veckor med sin skola, men pga att hon redan känner människor där nere och inte åker genom en organisation blir det inte lika dyrt som det skulle vara för mig!

Nu ska jag gå och fortsätta renbäddningen i barnens sängar och försöka montera ihop millis säng igen haha, synd att dom inte har silvertejp här!;)

Jag lovar att jag ska börja skriva här oftare!!

Pusspuss på alla er!

RSS 2.0