Sunshine!

Nu är det såhär att jag glömmer bort att jag har en blogg, det är därför jag inte uppdaterat på ett tag;P oftast går jag till datan för att skriva på bloggen men sen glömmer jag bort det när jag väl sitter här, tjohoo vilket minne man har:O kan jag fått det av pappan min kanske;)

Nu är det sol även här och stekande hett, för varmt för att kunna sitta stilla i solen tom! måste hitta en badstrand nånstans, kanske kan ta med barnen i helgen eller nått.

Jag har börjat gymma nu, känns bra att äntligen göra nått och som dessutom är bra för mig! jag har gymma varje dag i en vecka nu, känner mig faktiskt lite duktig;)

Den senaste klantiga bravaden jag har lyckas med är att åka till helt fel stad när jag skulle träffa två andra aupairer i lördags, väldigt frustrerande men är väl inte så väldans förvånad att jag lyckas med nått sånt haha!
Staden jag åkte till hette farnham och den jag skulle till hette fareham, så det var namnets fel, inte mitt;)
mamman skjutsade mig dit och skulle vänta i stan medans jag åt lunch med dom andra två (snäll mamma!) menmen så blev det ju icke!
Dom andra två tjejerna och jag hade gått runt och letat efter varandra i 45 min innan vi kom på att jag var i fel stad, lite komiskt var det hela, fast just då ville jag bara grina haha! Så när vi kommit på det, bestämde vi oss för att vi skulle ses nån annan dag iställe! så jag åkte hem med mamman, åkte och gymma, hyrde en film(som jag efter fem min kom på att jag redan hade sett) och köpte godis, sicken kuuuul lördag!
Jag måste seriöst hitta nån att gå ut med snart, för jag klättrar på väggarna på lördagskvällarna, jag vill dansa ju!

Jag ringde millis i lördags också, första gången på en månad vi har pratat, så det vart lite att berätta! amanda va där också, så fick prata lite med henne också=)! och eftersom de är löning skulle dom ut och det fick mig att längta ännu mer efter nått att göra! menmen jätte kul att prata med tjejerna igen:D:D:D känns lite bra att dom ska åka iväg och plugga i höst faktiskt;)

Ska nog träffa dom andra aupairerna nu på lördag iställe=) om jag inte åker till nordpolen eller nått istället;)

och jo förresten tror jag att det är bestämt att vi (familjen här) ska åka till Spanien i en vecka i sommar=)! gratis semester i Spanien, varför inte;)

Förövrigt händer det inte så väldans mkt spännande, familjen är fortfarande bra även om pappan kan gå mig på nerverna ibland! sen har dom lite konstiga regler menmen det är väl inget jag ska lägga mig i men ändå..
Och Lisa snart är det nära att jag gör en Sälen åt den 14åriga pojken, han anmärker allt jag gör när jag kör och om han inte säger nått, så suckar han högt och stönar och har sig! så snart blir det kanske som med dig haha;)


Jag trodde att jag skulle ha mera hemlängtan, eller jag har hemlängtan och längtar jätte mkt efter alla er där hemma men det är inte så att jag skulle kunna ge upp och bara åka hem, det känns skönt=)!

Jag har dessutom kommit på att jag borde söka jobb på gruvan till nästa sommar, min engelska kommer ju vara väldans bra hoppas jag;) och eftersom Thomas har jobbat där och dom gillade han, kanske dom tänker att jag är lika duktig;)haha!

Nu ska jag hjälpa till med maten, jag måste säga att dom äter väldans god mat här nästan varje dag, förutom dagarna jag lagar haha;)

Men jag ska komma ihåg att skriva oftare om inte annat får ni väl påminna mig=)

Pusspuss på er alla!

Jag ser ut som jag brukar:P


Söndag, för er som inte visste det;p

I fredags bestämde jag mig för att göra ett nytt försök att hitta in till stan och jag det vart succé!=) körde bara fel två ggr denna gång, de ni!
Sen hämtade jag upp lite barn, va hem en sväng, sen åkte jag med killarna på vattenpolo i hopp om att få se nå snygga badvakter men icke sa nicke! Den här gången hade jag iaf utrustat mig med musik och en tidning att läsa under tiden. Sen åkte vi och köpte mat, åkte hem, somna nästan i soffan, SEN spelade jag in en film till mina kompisar i sveerige, filmade runt i huset haha, jag kan iaf roa mig själv:P barnen trodde jag gick och prata med mig själv, runt, runt, runt i huset haha!

I lördags åkte jag och pappan till Windsor, så vi gled dit i BMW, med solglajjerna på, helt okej=) Vi kollade runt på stan lite, såg slottet, sen satt vi oss på en utservering, käka lite nötter och drack lite cider, också helt okej=)!vi satt brevid ett hus som lutade jätte mkt, tänkte ta kort på de, men glömde bort det haha. Sen åkte vi och kollade på en ny bil pappan troligtvis ska köpa, jag tycker verkligen han ska köpa den:P jätte snygg! och försäljaren lika snygg han med haha! pappan ska byta in bmwn mot dne här nya och när han gick för att köra in bmw:n, så pratade jag lite med försäljaren, fotbollsspelare som får betalt för att spela, sicken kille! pappan tycker jag ska börja dejta han, så han får bilen billigare haha;P
Lördagen fortsatte att vara skojig och trevlig, avslutade den med att se click(en film)

Imorse hade jag bestämt mig för att sova länge, men neeej! halv nio vaknar jag av att hela huset dunkar av musik och det fortsatte i ungefär 1 och en halv timme, kuljul! sen somna jag om och sov en timme till, sen har jag sovit lite mera, känns som jag sovit hela dan, har haft jätte ont i skallen min.

Annars flyter livet på, jag lyckas på nått sätt få dagarna att gå och oftast med ett skratt eller två! rimmade det?

Jag ska nog börja på ett gym, föräldrarna sa att dom kunde betala för det, så varför inte liksom;) fast vet inte vilket gym, jag kanske ska börja där pappan går eller på det lokala gymmet, som är nog typ som natilus(hur de nu stavas)! fast vill nog börja på pappans haha, värsta lyxgymmet, bara rika där, så tänkte att där passar jag nog in:Phaha!

Jag tror jag verkligen gillar den här familjen=) pappan kan vara lite dryg och barnslig ibland men jag brukar bara sluta lyssna haha:P Men han är rolig också! mamman är jätte snäll och söt, jätte trevlig att prata med! det är dom båda och det känns som dom verkligen försöker hjälpa mig att komma in och så=)
Barnen är toppen dom också=)


Nej nu ska jag kolla på Benjamin butter eller va den hette med mamman och pappan !=)

Puss på er!

The Best Nannyn!

Jag är flitig och skriver här varje dag som ni märker;)

Jag har lärt barnen spela gurka haha, så igår tillbringande jag två timmar med att spela det med lydia, inte direkt skoj nej menmen va gör man inte;P
Haha Lydia sa igår att jag va den bästa nannyn, haha nanny låter så sjukt fult, som jag va 60 eller nått;P mamman har kallat mig "  a really a great star", så jag tror dom gillar mig faktiskt=)

Idag har jag gjort det jag brukar och nu sitter jag och funderar på att göra fruktsallad tills barnen kommer hem, men då måste jag gå till affären i det här kalla vädret, så vi får se!

Mina dagar är inte så värst spännande som ni märker, börjar bli lite irreterad på familjen, eller ja killarna i den,  som jämnt visslar när jag springer eller går förbi, det räcker liksooom! Jag förstår mig inte riktigt på den här familjen,  för dom verkar vara fler och fler för varje gång jag ser dom, jag har räknat ut vem mamman är, men inte så mkt mer! Igår krockade jag nästan in i han utan tänder när jag sprang, och eftersom jag kan vara lite lättskrämd, så skrek jag förstås till, jag gör sååå bra intryck av mig själv haha.

Dessutom såg jag en råtta igår sitta mitt på vägen, som åt på nått gammalt överkört djur, eller råtta..en liten mus men dom är lika äckliga! för dom som inte vet det är jag livrädd för dom äckliga snuskbollarna, Så jag kommer med bilen mot den och vet inte hur jag ska göra, vill inte köra på den, så jag bromsar in och vill inget hellre än dra upp mina ben ända till taket, men så springer den iväg. Sen glömmer jag bort det hela, men sen när jag ska sova, är jag säker på att det är en hel råttarmé under min säng, så jag springer upp, tänder lampan, tar min plattång som skydd och kollar under sängen men oväntat nog var det inget där;Phaha!

Sååå som ni ser har jag väldigt mycket för mig om dagarna, knappt så jag hinner sitter ner och andas;P

Jag tycker att nu när jag inte är "hemma i Sverige", så förstår man hur mycket man tog för givet. Spec sina kompisar, man är bara så van att alltid ha nån brevid sig eller så kan man bara ringa en och träffa den en kvart senare! Tänk på dom som inte har några kompisar alls, visst finns det dom som vill vara för sig själva, men jag är absolut inte sån, jag är nog beroende av att ha mina kompisar runt mig hela tiden, så det här med att inte har några kompisar är bra jäkla drygt just nu! vill inte bara gå fram till en främling heller, fast jag tror jag ska göra det haha, och fråga va folk i min ålder gör haha.
Såklart saknar jag min familj också!

Menmen det kan bara bli bättre och lite saknad hör som sagt bara hit=)!!


http://www.youtube.com/watch?v=Tl6s6shu-KA

Nu ska jag kila!
puss på er!

Haha intressanta grejer jag skriver märker jag;P

England

Nu ska jag äntligen skriva lite här

England är finemang=) Just nu regnar det, men det har vart riktigt fint väder annars!! Familjen verkar jätte bra och jag känner verkligen att jag kan vara mig själv, dom gillar t.o.m min skämt eller så skrattar dom bara för att vara snälla haha.

Att köra på vänster sida va lite annorlunda, har alltid en tofs på vänsterhand så jag vet vad som är vad, dom som känner mig vet ju att jag kan bli lite vimsig;P
Vägarna där jag bor är jätte smala, tycker det är läskigare att dom är så smala än det är att köra på vänster sida menmen allt går bra än så länge och alla lyktstolpar på vägarna står kvar!;)

Det finns inte så många i min ålder just där jag bor, det är det som är den enda nackdelen annars trivs jag bra i den här lilla stan eller va man kallar det.
Jag bor ungefär tio min ifrån två stora städer, så några kompisar ska jag väl lyckas hitta under nån sten;P

Mina dagar ser ganska lika ut, jag går upp 7-hjälper ungarna med frukost, gör deras lunchboxar, ser till så dom har allt med sig och skjutsar sen killarna till skolan, går jag med lydia till hennes skola när jag kommer hem. Sen städar jag upp efter frukost, tvättar, stryker, sen går jag en promenix med hunden också. När allt är klart är jag ledig fram till 15, då jag hämtar upp barnen, det tar ungefär en timme. Sen ger jag dom nått att äta, sen är det lite olika vad jag gör, spelar spel med barnen, eller så kollar vi på nån film, sen lagar jag eller mamman mat  men om mamman lagar mat, så hjälper jag till.
det är ungefär min dag!inte världens mest ansträngande jobb kanske haha! 

Fördelen med att inte ha så många kompisar eller nått att göra på kvällen är att jag springer varje kväll, så det kommer nått gott ur det onda eller hur man säger haha:P

På helgerna är jag oftast ledig, så vet inte riktigt vad jag ska göra lörd-sönd, mamman ska visa mig vägen in till stan eftersom jag tappade bort mig tidigare idag haha, inte lätt att hitta samtidigt som man måste koncentrera sig på att inte köra på nått, pappan hade suttit på mcdonalds och sett mig virra runt haha!
 I slutet av månaden ska mammans brorsson som är 22 tror jag, visa runt mig i Oxford, då kanske jag kan träffa Hawzhin också=)!

Ikväll ska jag följa med pojkarna och kolla på när dom spelar vattenpolo, sen efter det ska jag väl återgå till att ha tråkigt! min nya sysselsättning tror jag haha:P

Nu ska jag iväg och hämta skocken!

Ha de bra alla som läser! puss på er!

RSS 2.0