vart ligger landet där dom böjer bananerna, är det samma land som dom bor, indianerna!

Nu sitter jag här igen och ska försöka printa ner lite intressanta ord, eller okej intressant kanske de inte är men ord iaf;)

Nu har jag läst mitt förra inlägg så jag vet hur mkt jag ska uppdatera er om haha!
jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle åka till IKEA med sofia..jag åkte aldrig till IKEA med sofia...utan åkte vilse i ungefär 2 timmar istället..trött och huvudvärk efter att ha festat med mikes kompisar dan innan också, jag va inte glad, men lyckades ändå fnittra lite åt mig själv där i bilen! men efter lite om och men så kom jag iaf hem till sofia, men vi skippa ikea och åkte och käka iställe och glodde på film efter!=)

för två helger sen åkte jag och sofia till southampton och festa, riktigt kul=) vi hade mys och blev lite runa om fötterna i ett hus som sofia passade nårra hundar i först, sen va tanken att vi skulle ta en bus till stan. bara de är vi fick springa till bussen, bussen som blinka med lamporna åt oss och åkte fick, tack som faan liksom! menmen vi gick runt lite, gick till tåget o kolla tider och när vi va där såg vi nårra buskar som skulle vara väldigt bra att kissa i, bara de att när vi sätter oss säger sofia till mig att vara tyst men de kunde ju inte jag inte, så jag fortsätta att skratta och prata, sen ser jag att en gubbe med en hund passera oss rakt bakom oss, hejåhå! ska lära mig att vara tyst en vacker dag!;)
men de sluta med att vi tog en annan bus dit och när vi väl kom dit så upptäckte vi att i princip alla förutom vi var utklädda, trodde inte de skulle vara sååå många utklädda men sen måla en kille lite vita ränder i ansiktet på oss och sofia hitta en mask och så poff va vi också en utav de UTKLÄDDA! riktigt kul kväll=)
sen på söndan skulle vi möta upp nårra killar sofia kände över lunch. vi trodde vi skulle äta lunch i winchester men nej då säger dom att vi ska åka i bilen o leta efter ett ställe att äta. så vi åker i en timme, och dom tar oss till KFC, alltså usch, seriöst, tappa typ hakan när jag såg det! KFC är som mc fast det är bara kyckling grejer, men jag äter de typ varje fredag med barnen så är skapligt trött och äcklad av det!! menmen vi hade roligt en då så=) lite äcklig mat får man ta haha! sen åkte jag hem till mike och somna, trevlig flickvän ;)

på lördag ska jag försöka få tag i en tjej från salsan som jag kan gå ut med, vet inte riktigt hur jag ska få tag i henne men de är bagateller  haha! de va ingen salsa i tisdags, så jag känner att jag måste gå ut och svänga runt lite på dansgolvet! jag va faktiskt lite lättad att de inte var nån salsa, jag skulle ändå bara fått skäll av läraren för jag inte kan några steg, det är väl inte mitt fel att jag är helt taktlös eller det kanske är mitt fel meeen! förstår inte varför jag inte kunde få några talanger i mina gener! hoho!

just nu sitter jag bara här och spelar sten, sax och påse med lisa på msn, oj vilka liv vi har=) men de är ju bra att vi kan underhålla varandra även fast vi är i olika länder!:P usch så jag saknar denna kvinna!

igår gjorde jag hemmagjorda köttbullar igen, fast de va typ för mkt mjölk i "smeten", så de va jätte rinnigt, men så hitta jag mjöl där de stod att de jäsning på, så jag strödde i lite sånt och en väldans massa brödsmulor eller va heter och så vart de bra=) och dom smaka inte jätte äckligt heller=)

På torsdag ska mike komma på middag här, yeey va jag inte ser fram emot det! eller de gör jag väl kanske, eller jag bryr mig inte så mkt! men jag vet att mamman kommer få mig att laga mat som alltid! sen kommer hon klaga till mike så upptagen hon är heeela tiden och att allt handlar om henne! alltså seriöst, blir tokig. hon är mer tur är andra! hon går ut och äter minst två ggr i veckan med pappan, de är inte alla som kan göra det! pappa och carina har inte tid med det, de känns som jag jämnför mamman och pappan här jätte mkt med pappa och carina och usch så jag saknar dom då!! dom är alltid där och ställer upp, klagar aldrig och är bara underbara! dom här blir jag galen på eller galen blir jag väl inte, men dom är bara så falska ibland. och grejer som simon säger ibland och så han behandlar folk menmen dom är ju snälla också=) sådär ja, nu har jag fått ut mitt dagliga klag på dom också! men även om jag klagar betyder inte det att jag inte gillar dom, eller okej pappan kommer jag väl inte sakna så jätte mkt när jag åker hem men barnen kommer jag nog sakna enormt mkt, så söta och rara=)

och nu börja jag tänka på igen vad jag ska göra när jag kommer hem igen, usch. det känns som att nu börjar det gå ner, att tiden börjar ta slut här. har ju lite mer än 6 månader kvar, men ändå. jag vet inte hur jag ska göra, ska jag söka till skola, försöka hitta nått jobb utomlands, hitta nått jobb hemma. jag vill plugga, jag vill bli nått. men jag har inga bra betyg och det känns bara bläääää! men ändå vill jag resa även fast jag vill plugga. men sen får jag lite panik också, för nästan alla mina kompisar pluggar nu! dom kommer ha sin utbildning och jag kommer bli sopphämtare! även fast jag inte vill tänka så mkt på framtiden så måste jag göra det och om jag inte gör det, så finns ändå tanken där hela tiden. jag vill se världen, jag vill upptäcka olika ställen, olika kulturer! men de känns som jag måste börja plugga. min plan när jag gick första året på gymnasiet var att börja plugga på en gång efter studenten, nu har det nästan gått tre år:O

idag känns de som jag har jätte mkt att skriva här haha! måste gå och börja med maten snart också, eller vi ska bara äta pizza ikväll, så behöver bara sätta in den i ugnen, inte såååå svårt kanske:P

nästa helg kommer pappa, carina och ellen hit!! alltså jag kan inte ens förklara hur mkt jag längtar, fast ändå känns de lite overkligt, som när millis kom hit! kändes inte som hon skulle komma förrens hon var här ungefär! men jag har iaf fixat och trixat så jag kan möta dom på flygplatsen, vilket känns skönt=) annars måste vi försöka leta reda på varandra inne i london och de kan vara liiite svårt haha! sen har jag försökt klura ut när och hur dom ska träffa mike också, jag har kommit fram att dom ska träffas på söndagen, nu ska jag bara klura ut vart och hur haha! mike är lite nervös tror jag allt, han var nervös att träffa "familjen" här haha, lite skojigt, han kom för att hämta mig bara, när jag kom ut och sa till honom att komma in och träffa barnen och mamman, han vart lite blek om nosen då:P

allltså en sak jag har kommit på eller de tänkte jag innan också. innan jag vart involverat i sånt här öhm förhållande haha, jag fööörståååår inte hur folk som är tillsammans kan vara tillsammans hela tiden, varje dag, varje timme, varje minut. jag skulle bli tokig! de är inte så att jag inte gillar mike (tror jag), men att vara med han hela tiden vet jag inte riktigt haha! alltså jag är nog den oromantiska i vårat förhållande, jag håller inte koll på nått alls, datum och grejer. jag har ingen aning om vilket datum vi träffades eller när vi verkligen blev "tillsammans" menmen han håller ju reda på de så;) men känner mig lite dum också men de löser sig väl! alltså jag har jätte svårt för sånna här grejer, att lita på folk och så, men han vet mera än dom jag har "träffat" i sverige, så de är ju bra iaf=) och han hänger kvar även om jag är lite knäpp ibland. fast de är hans fel också, för att sätter mig typ högst uppe på en tavla eller va man säger! han tror jag är nått sorts underverk, blää! meeen som sagt de löser sig väl! eller jag vet att de gör det.

alltså jag saknar verkligen mina bästisar i sveariket! att alltid veta att man har folk som känner dig omkring är en enorm trygghet! fast de känns bra att ringa och prata också, fast de är inte riktigt samma sak. och vissa har jag redan tappat kontakten med så. men de är väl nu man ser vilka kompisar som man kommer ha kvar hela sitt liv, vilka de inte spelar nån roll om man är i olika länder för man kan ändå ha ett band och berätta allt för varandra=) känns skönt att veta att jag har såna underbara människor i mitt liv=)

jag tänkte skriva alltså ibörjan igen men sen upptäckte jag att jag redan har gjort det på dom två förra, men alltså är ett väldigt bra ord att börja skriva saker om haha! och nu glömde jag bort va de var jag skulle skriva om också.

åå förresten så va jag och mike och sov borta på hotell förra helgen eller i lördags-söndags. först åkte vi ut med en färja till en ö, iland wight eller nått sånt! så åkte vi runt där och titta, vi såg den franska kusten eller nått mörkt i horisonten som va frankrike iaf :P sen åkte vi till en annan stad och åkte vilse ett tag, och sov där. den va en hamn stad, tror den viktigaste i england. massa båtar, åå så jag vill segla! de va iaf jätte mysigt! sen på söndan åkte vi hem och jag träffa hans morfar och mormor, as härliga! dom hade några franska vänner där också, som jag inte fatta alls va dom sa meen! men på en gång så fick jag massa pussar på kinden och komplimanger haha, så dom gillar jag! sen spela vi pub quiz med hans brosor och kompisar på kvällen, kan väl inte säga att jag bidrog så jätte mkt till det;)

menmen nu har nu fått en liten sammanfattning eller va man säger att mitt liv! vet inte riktigt va jag har skrivit och jag är för lat för att läsa igenom allt, så jag ber om ursäkt för alla konstigheter och stavfel haha! nu ska jag ta min kos och fara mot köket och göra mat=)

pussokraaaaam





Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej Sara va bra att du trivs i E-land.Jag tror att det räcker mad att du är du,ur kaos föds organiserat kaos och det är inte så dumt faktiskt,jag tror att du kommer att bli proffs på det.Vi ses snart puss o kram pappa

2009-11-11 @ 20:12:13
Postat av: Lisa Lu

Hello Hoppsan!

haha det där tog väl dig att skriva en timme? speciellt om du raderade första A4:an du skrev. hahah!

Öh har lite synpunkter på ditt skrivande faktiskt! sara.. när tog vi studenten? hm.. hur gammal är du.. jag tog iaf studenten för 1½ år sedan, men du tog tydligen studenten för 3 år sedan.. hahaha.. du är alltså 2 år äldre än mig och inte berättat det förrän nu O.o HAHA! knas-barn :)

btw förstår jag inte heller de som kan träffas hela tiden när de är ihop, men de kanske är därför alla de förhålladen tar slut så fort också! who knows?!

Jag saknar dig också min älskade sara <3

Jag säger som mike! du är ett UNDERVERK söt-sara.

(psst, du behöver inte svara på min kommentar, för jag antar att jag kommer missa det)

<3 <3 <3

2009-11-11 @ 20:14:59
Postat av: Caroline

Piedestal Sara, piedestal heter det. Det är vad Mike sätter dig på, men fråga mig inte hur det stavas... Men hur som helst så träffar jag honom gärna så småningom :)



Kul att läsa om hur du har det, du kommer komma hem med många fina minnen och timmar av vilse-körningar :)



Ta hand om dig Kusin Vitamin!

2009-11-12 @ 19:41:51
Postat av: Johanna Klasson

Nä nu fåru ge rej!! det va ju förra sommaren som vi tog studenten!!! Inte 3 år sedan;P... Kul att du har kul!! om inte annat så skriver du väldigt kul ivfall...jag har följt dina inlägg;P

2009-11-12 @ 20:42:12
Postat av: Birgitta

Undrar hur många timmar och mil du har kört fel. Du kanske ska bli taxichaufför. Allt är bra här hemma. Jag var och uppdaterade mig i Vissängen igår.Hoppas det inte springer bort några barn eller hundar den här gången. Kram

2009-11-15 @ 18:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0